Pomegranate Wellness Spa Hotel ★★★★★ Deluxe

 

Novi mediteranski Spa-Resort na prvoj liniji obale poluostrva Kasandra. Uživanje u luksuzu i Wellness centru u Pomegranate hotelu.Moderan dizajn soba sa prelepim pogledom na legendarni Olimp, Svetu Goru i Egejsko more, sa wellness kompleksom Afrodita Roa Spa sa jedinstvenom ponudom usluga i tretmana, jedan od najboljih noćnih klubova u Grčkoj - Pomegranate The Club, jedinstveni restoran Zevs sa otvorenom kuhinjom - kulinarski show, restoran mediteranske kuhinje Poseidon i gurmanski restoran Hermes, bazena tirkiznom vodom, vertikalne bašte sa obiljem cveća jarkih boja i muzičke fontane sa laser show-om, jedini na Balkanu, omogućuje nezaboravan odmor. Jedinstven ambijent mediteranskog odmarališta zbog prekrasne prirode, grčkog gostoprimstva i besprekorne usluge u Pomegranate Spa Hotel.

Opis:

Pescana hotelska plaza.

U sobama: centralna klima (hlađenje/grejanje), veći bračni krevet ili 2 kreveta, SAT TV, LED TV, radio, DVD plejer, mini bar, telefon, Wi-Fi internet, elektronski sef, kuvalo za vodu, aparat za kafu - Nespresso, kada sa hidromasažerom ili tuš kabina, fen, vaga, bade mantili i papuče, fotelja, namešten balkon/terasa.
Vrsta pomoćnog ležaja - na razvlačenje / standardni.

Besplatno korišćenje Spa Parka u Afrodita Roa Spa za goste starije od 14 godina: zatvoreni bazen sa morskom vodom, sauna sa biljnim eteričnim uljem, tursko kupatilo - hamam, jedan od najvećih u Grčkoj, površine ~ 70 m2. Ruska banja - jedinstvena u Grčkoj, aromaterapija, slana soba, tuš, Kneipp terapija, hladni bazen.

Lokacija: Samo 30 minuta od aerodroma u Solunu. Nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Halkidikija , na uskom prevlakom između dva zaliva sa pogledom na Olimp i Svetu Goru. Moderan dizajn hotela se perfektno uklapa sa mediteranskim pejzažom, dok je wellness filozofije, stvara prijatnu atmosferu harmonije i blagostanja. Poluostrvo Kasandra, reon Agios Mamas, 1 km od centra mesta Nea Potidea, 5 km od mesta Nea Mudanja, 55 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu.

Newsletter prijava

Ime:
Email:

Kontakt

Trim Travel
Džordža Vašingtona 52, Beograd
+381 11 334 55 42
+381 11 322 19 24
+381 69 113 23 52
office@trimtravel.rs
Licenca broj: OTP 151 (09.02.2010.)

FB ikona  IG ikona  TW ikona  YT ikona  SKYPE ikona

Mobil menu

Design © bojovicdejan.com